Josefin

Josefin är 56 år, född och uppvuxen i Västergötland, men har bott många år i  Västmanland. Jag bor i villa ute på landet, där jag har nära till naturen. Mina intressen är dans, promenera i skogen, resa till nya platser, meditera och så katter förstås, som är ett jätteintresse.

Jag är ett synskt medium och är utbildad reikimaster och har många års erfarenhet av att hjälpa och vägleda människor i olika situationer i livet. Jag har stark intuition och spår med min mediala förmåga och ibland med hjälp av tarotkort. Jag kan ge svar om kärlek, ekonomi, djurkommunikation, drömtydning, andekontakt och livsvägledande samtal. Jag kan läsa av människor och genom det hjälpa till.

Allting som sker i livet har en djupare mening och som vi ska lära oss någonting av. Ibland kan det ta lång tid att finna den nya vägen om motgångarna varit täta, men med hjälp av mig, så kan jag hjälpa dig att finna vägen snabbare. Om du känner dig trött, sliten eller likgiltig kan jag ge dig reikihealing på distans.

Det kan finnas någon ”tung” händelse i ditt liv som t.ex. sorg, svek eller tomhet, som du burit på några månader eller kanske många år, som ligger som en stor klump i kroppen, reiki kan hjälpa till, men inte helt ta bort något problem. Jag kan inte bota dig från någon sjukdom, men jag kan ge dig energi att kunna bearbeta det som du behöver göra för att komma fram i din process som är ditt liv.

Reiki är en energi / kraft som allt levande kan behöva, människor, djur och även växter.

Jag kan också ge en chakrabalansering det betyder att kroppen kan få ett jämnare energiflöde, du kan känna att kroppen kan slappna av lättare och att du får mer energi att använda till annat än din ”tunga” händelse i livet.

Om du undrar över något så berättar jag gärna mer för dig.

Jag kan ge dig livsvägledande samtal, jag är bra på att lyssna.

Tystnadsplikt är självklart.

Du ringer henne på 08-25 19 00 (18kr / min) på faktura från oss.

Eller ringer du;

(0939 – 200 40 20   detta debiteras på din telefonräkning)

Vill du bli fakturakund SMS’a  0700 – 73 11 30